Decor Odyssee

Een internationale, baldadige rockopera, zowel universeel als individueel.

Troje is gevallen.

Odysseus kan naar huis.

Naar zijn vrouw zijn zoon die hij achterliet toen die een baby was.

De strijd en de jaren hebben hem getekend.

Wat is thuis? En hoe komt hij daar?


Vandaag lopen er heel wat mannen rond zoals Odysseus, na lange oorlogsjaren het strijden moe. Hun enige wens is terugkeren naar een plek die ze thuis kunnen noemen.

De Middellandse Zee is nog steeds vol gevaren. De schapen van toen zijn de trucks van nu, maar de angst voor ontdekking, de drang naar het beloofde land is niet veranderd.


Concept en regie: Gregory Caers _ Nevski Prospekt

Spel : Ives Thuwis, Tijs Verbrugge, Pieter-jan De Wijngaert, Patrick Vervueren, David Pagan & Kilian Ponert 

Vandecasteele en Vanhooren Architectenbureau zet een grote stap. Voortaan zullen wij luum architects heten. Onze zeer open, persoonlijke en gepassioneerde aanpak zal ook in de toekomst ons kenmerk blijven. Nieuw is dat we ons ontwerpbureau onderverdelen in afzonderlijke werkstructuren. Er is de tak luum interior, die zich nog sterker zal toeleggen op het gebied van volledige interieurafwerkingen, design, meubelontwerp en totaalprojecten.

Belangrijke nieuwkomer is luum lab, een onderzoekscel die zich toespitst op onderzoek binnen architectuur, stedenbouw, herbestemming, renovatie, inbreiding, design, ...

luum lab wordt een platform waar architectuur het middelpunt vormt van overlappende disciplines. Wil je meer weten, klik hier.