Decor Das geheime Haus

Een loopt. Een flits, een machtige donder! Ah, eerst in het geheime huis. Er zijn veel verhalen over het verlaten gebouw aan het eind van de straat: "Ga nooit dit huis binnen! Vreselijke wezens wonen daarbinnen!" Was er een geluid? Schaduwen achter de muren? Misschien was het allemaal bedrog? Dan staan ze plotseling gillend van schrik voor elkaar: een jongen die Frida heet en de griezelige bewoners van het geheime huis. In het besef dat het verre van duidelijk is wie er eigenlijk banger is, beginnen ze elkaar al de hand te reiken. "Het Geheime Huis" vertelt over een moed die bewijst niet het tegenovergestelde van angst te zijn, maar een manier om ermee om te gaan. Met het ensemble van het Junges Schauspiel ontwikkelt huisregisseur Gregory Caers een groot slapstickavontuur over ongewone wezens en superkrachten, waarin griezelen en lachen heel dicht bij elkaar liggen.


Concept en regie: Gregory Caers


Spel : Selin Dörtkardeş, Jonathan Gyles, Natalie Hanslik, Paul Jumin Hoffmann, Marie Jensen, Eduard Lind, Bernhard Schmidt-Hackenberg

Vandecasteele en Vanhooren Architectenbureau zet een grote stap. Voortaan zullen wij luum architects heten. Onze zeer open, persoonlijke en gepassioneerde aanpak zal ook in de toekomst ons kenmerk blijven. Nieuw is dat we ons ontwerpbureau onderverdelen in afzonderlijke werkstructuren. Er is de tak luum interior, die zich nog sterker zal toeleggen op het gebied van volledige interieurafwerkingen, design, meubelontwerp en totaalprojecten.

Belangrijke nieuwkomer is luum lab, een onderzoekscel die zich toespitst op onderzoek binnen architectuur, stedenbouw, herbestemming, renovatie, inbreiding, design, ...

luum lab wordt een platform waar architectuur het middelpunt vormt van overlappende disciplines. Wil je meer weten, klik hier.