Mixed use Mon Bijou

Dit onderzoek had als gemengd programma: handel, individuele appartementen, publiek functie (diens Toerisme De Panne) en een publiek panoramisch terras.  Telkens met zicht op de zee en de omliggende natuurreservaten.  Het schiep een unieke kans om zowel voor de bewoners van deze sculptuur als voor de bewoners en bezoekers van De Panne de plek in zijn volle glorie op te nemen.


ww.groephuyzentruyt.be


Vandecasteele en Vanhooren Architectenbureau zet een grote stap. Voortaan zullen wij luum architects heten. Onze zeer open, persoonlijke en gepassioneerde aanpak zal ook in de toekomst ons kenmerk blijven. Nieuw is dat we ons ontwerpbureau onderverdelen in afzonderlijke werkstructuren. Er is de tak luum interior, die zich nog sterker zal toeleggen op het gebied van volledige interieurafwerkingen, design, meubelontwerp en totaalprojecten.

Belangrijke nieuwkomer is luum lab, een onderzoekscel die zich toespitst op onderzoek binnen architectuur, stedenbouw, herbestemming, renovatie, inbreiding, design, ...

luum lab wordt een platform waar architectuur het middelpunt vormt van overlappende disciplines. Wil je meer weten, klik hier.