House HD

Aaibaar fluweel

In Ternat nabij Brussel, ontwikkelde luum architects een nieuwbouwproject in de vorm van een grijs woonblokje uit prefab beton. De woning in Ternat is compact opgevat en strak vormgegeven. Het interieur is sober en minimalistisch. Het zichtbeton aan de buitenkant lijkt aaibaar als fluweel. 

Vandecasteele en Vanhooren Architectenbureau zet een grote stap. Voortaan zullen wij luum architects heten. Onze zeer open, persoonlijke en gepassioneerde aanpak zal ook in de toekomst ons kenmerk blijven. Nieuw is dat we ons ontwerpbureau onderverdelen in afzonderlijke werkstructuren. Er is de tak luum interior, die zich nog sterker zal toeleggen op het gebied van volledige interieurafwerkingen, design, meubelontwerp en totaalprojecten.

Belangrijke nieuwkomer is luum lab, een onderzoekscel die zich toespitst op onderzoek binnen architectuur, stedenbouw, herbestemming, renovatie, inbreiding, design, ...

luum lab wordt een platform waar architectuur het middelpunt vormt van overlappende disciplines. Wil je meer weten, klik hier.