Collective housing Lombatello

Stedelijk genot

luum architects ontwikkelde een gevelontwerp met veel glas en in- en uitspringende volumes. De indruk dat we eerder met gestapelde woningen hebben te maken dan met appartementen, is de opzet van een nieuwe individualisering van een ‘ander’ woonverhaal. Naar interieurinrichting toe vormt het licht de belangrijkste medespeler.


www.keurslager-tavernier.be

Vandecasteele en Vanhooren Architectenbureau zet een grote stap. Voortaan zullen wij luum architects heten. Onze zeer open, persoonlijke en gepassioneerde aanpak zal ook in de toekomst ons kenmerk blijven. Nieuw is dat we ons ontwerpbureau onderverdelen in afzonderlijke werkstructuren. Er is de tak luum interior, die zich nog sterker zal toeleggen op het gebied van volledige interieurafwerkingen, design, meubelontwerp en totaalprojecten.

Belangrijke nieuwkomer is luum lab, een onderzoekscel die zich toespitst op onderzoek binnen architectuur, stedenbouw, herbestemming, renovatie, inbreiding, design, ...

luum lab wordt een platform waar architectuur het middelpunt vormt van overlappende disciplines. Wil je meer weten, klik hier.