Collective housing Beach Palace

De meergezinswoning bestaat uit drie bouwlagen en twee bouwlagen in het dak volume. Gezien de inplanting op een belangrijk en zichtbaar hoekperceel wordt de volumetrie en afwerking van de ‘kop’ van het gebouw uitgewerkt als volwaardige gevel. Het bouwvolume is hieraan aangepast. Het volume van de dakuitbouw wordt naar boven toe ook visueel afgebouwd zodat het geheel zicht inpast in zijn omgeving. 

De meergezinswoning bestaat uit een kwalitatieve mix van één en twee slaapkamerappartementen en comfortabele studio’s. Op het gelijkvloers van het hoekperceel is een handelsruimte (winkel/detailhandel) voorzien. In de kelder van het gebouw is een ruime parkeergarage ingericht. De parkeergarage bestaat uit een mix van ruime gesloten garages en parkeervakken. 

Dankzij de ruime glaspartijen genieten alle units van overvloedige lichtinval. Alle gelijkvloerse entiteiten beschikken over een ruim terras gelegen aan de semipublieke tuin. Ook alle overige units beschikken over ruime terrassen en zichten op het achterliggende gebied. De voorgevel van het gebouw krijgt dankzij de afwisseling van terrassen, gevelopeningen, indeling van de appartementen een levendige en dynamische uitstraling krijgen.  


KEY DATA

locatie

Essex Scottishlaan, Westende

status

2023 opgeleverd

BVO

5.112m² 

units

37units